NADA Bags

Më falni se nuk gjeta kohë me ju shkru kur e mora porosinë, vetëm deshta me ju falemnderu për korrektsinë. Poashtu çanta ishte shumë e mirë dhe kualitative. Me thën të drejtën ishte më e mirë nga se e prisja. Falemnderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *